「ボイルする」大型魚から追われた小魚が水面を飛び出るかのように水面が沸騰するように見える様。
多くの釣り人にとって歓喜を呼び起こすこのワードを冠したレストラン「BOIL’S」は、静岡焼津を拠点とするルアーメーカーDUOインターナショナルが展開するレストラン。
多くのお客様がその驚きと楽しさで大いに沸きあがってほしい…。
そんな想いを込めて「BOIL」の様を皆様と分かち合いたい、ざっくばらんに気軽に楽しんでほしいカジュアルレストランです。
The name Boil`s was inspired by the energetic movement of fish jumping out of the water during fishing, causing water activity resembling boiling water. This flurry of activity represents excitement and surprise for anglers. That is how this name came to be for this restaurant belonging to lure maker DUO based in Yaizu city in Shizuoka. We want to share this excitement and surprise with the people who come to dine at Boil`s.
様々な人種と多様な文化が交差する街、NY。
シェフ石井が現地で体感した自由で囚われない新しい料理をここ静岡の食材とテロワールを活かして「静岡だからできること」をモットーに新しい味わい面白さを料理に込めてお届けしています。
ライブ感あふれるオープンキッチンから生み出されて行く繊細な料理の数々はシンプルでありながら個性的で新しい味覚との出会いに満ちています。
The atmosphere of the restaurant is meant to evoke the multicultural atmosphere of dining establishments in New York City. Our experienced chef Jun Ishii has full freedom in creating new and exciting tastes. Working under the motto `We can, because this is Shizuoka', the chef utilizes the abundance of local ingredients to create beautifully presented and sophisticated dishes. The unique tastes of Boil`s are created in a lively open plan kitchen that encourages idea exchange and interaction.