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卓越した知恵と技術によってBoil’sは支えられています。The knowledge and skills of our staff make Boil`s possible.

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Jun Ishii石井 順

東京都生まれ、東京育ち。
ヒルトン東京ベイ、パークハイアット東京、ザ・ペニンシュラ東京、ハイアットリージェンシー箱根。長年、外資系ホテルで料理長を務め、数多くの国内外の芸能人にも腕を振る舞ってきました。
幅広い知識と経験を持ちながらも、なおも味わいを探求し続けるプロフェッショナルでありながら、釣りを始めとする多彩な趣味人。
趣味のサーフフィッシングを通じ、DUO代表、安達政弘との出逢いが「DUO」と「BOIL’S」へと発展しました。
気さくな人柄で慕われる幅広いコミュニケーションから生まれる刺激は料理に対する意識に大きな影響を与えています。 Born and raised in Tokyo, Head Chef Jun Ishii has worked at the Hilton Tokyo Bay, Park Hyatt Tokyo, The Peninsula Tokyo and the Hyatt Regency Hakone. With many years of experience working at 5 star hotels, he has cooked for many celebrities from Japan and abroad. He is a professional who continues to search for new tastes. His keen interest in surf fishing led to a meeting with DUO CEO Masahiro Adachi. Their shared interest in fishing and fine food led to the creation of Boil`s. Jun`s inner motivation comes from his interaction with different people which leads to a greater awareness of cuisine and tastes that people have.